Event

no image
26
Jan
2020

100% Tribute // Queen // From USA – El Sombrero

Freddie is Back! 

Zondag 26 januari: 100% Tribute met Queen en From USA! Deze middag staat geheel in het teken van de beste 60’s-70’s & 80’s nummers!

De deuren gaan om 16.00u open en om 17.00u start het programma. Als je tussendoor een “snelle”hap wilt is dit geen probleem. Dit kan in onze American Diner.

Programma:
Mother Mercury – Queen Tribute (BE)
De meest authentieke Belgische Queen coverband, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act wil een liveshow creëren waarin ze de ‘Queen’ konden neerzetten die iedereen kent van hun iconische liveconcerten.

From USA Tribute 60’s-70’s & 80’s
Vol enthousiasme en energie trakteren de mannen van From USA het publiek op de beste hits uit de jaren 60-70-80. Al meer dan 25 jaar toert deze coverband met frontman Stan Peters langs poppodia, feesten en festivals in Nederland, België en Duitsland.

In 1999 wonnen ze de 1e prijs in de bandcompetitie van AVRO’s radioprogramma ‘Het Steenen Tijdperk’ en hiermee werd FROM USA uitgeroepen tot “Beste sixties coverband van Nederland”!

Tickets:
Tickets à € 12,50 zijn online te koop op www.elsombrero.nl

Facts:
Event: 100% Tribute // Queen // From USA
Datum: Zondag 26 Januari – El Sombrero Reusel
Tijd: 16.00u-22.00u
Kaarten: Voorverkoop €12,50 (Ex Fee) // deurverkoop indien beschikbaar € 15,-