News

☀️ Elsom Open Air 2021 ☀️

☀️ Elsom Open Air 2021 ☀️

El Sombrero

October 8th, 2019

0 Comments

? ????? ???? ??? ?

Op 09 mei 2020 zouden we weer de mooiste dag van de lente beleven tijdens de 5e editie van Elsom Open Air. De kaartverkoop brak alle records en dit had zonder twijfel de allermooiste editie tot nu toe moeten worden. Echter staat ieders gezondheid ver voorop en zijn we daarom op zoek gegaan naar een alternatieve datum. Met pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat dit niet gelukt is. Het is voor Elsom Open Air te risicovol om nog een editie te organiseren deze zomer en daarom is ook besloten om deze editie te verplaatsen naar volgend jaar (08 mei 2021)? .

Elsom Open Air wordt jaarlijks met heel veel enthousiasme georganiseerd. We willen dit dan ook graag voortzetten in 2021 en daarvoor is deze keuze van groot belang. We komen terug, beter en mooier dan ooit tevoren, alleen het gaat langer duren dan gehoopt.

Het goede nieuws is wel dat alle reeds gekochte kaarten voor Elsom Open Air 2020, geldig blijven voor Elsom Open Air 2021 ?! Mocht je dus al in het bezit zijn van een kaartje, dan heb je nu vast een kaartje (met dikke korting) voor onze editie in 2021. Lekker makkelijk, je hoeft hier niks voor te doen en gekochte tickets worden automatisch omgezet #saveyourticket #saveyourfestival ❤️.

Mocht je toch graag met ons op zoek gaan naar een andere oplossing, dan kan dat. Mail dan ???? ?? ????? ???? naar info@elsomopenair.nl.

Comments are closed.