Event

100% Queen “A Tribute To Queen”
03
Feb
2019

100% Queen “A Tribute To Queen”

Queen komt naar Reusel!

Zondag 3 februari: 100% QUEEN! “A tribute to Queen door Crazy Little Things”

“Bohemian Rhapsody” staat jaarlijks dik op nummer  1 in de Top 2000. Dit maakt Queen nog steeds één van de meest populaire bands ter wereld! Met hits als “We Will Rock You”, “We Are The Champions” en “I Want To Break Free” weet de band jong en oud te boeien.

Op zondag 3 februari  is El Sombrero Reusel  het decor van een ware  Queen beleving. Met de tribute band “Crazy Little Things” wordt het genieten tot en met van alle bekende hits.

In het voorprogramma Speelt PYRO. De band timmert hard aan de weg en heeft onlangs hun eerste EP Uitgebracht. Met een herkenbare energieke sound (Denk aan Kings of Leon, Foo Fighters en Linkin Park) spelen zij eigen nummers aangevuld met de beste covers passend binnen het PYRO genre.

Dj Stan Jansen draait de muziek tussen de bands door. Deze zal hoofdzakelijk bestaan uit muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s aangevuld met een hedendaagse hit.  Tussen de bands door is er speciale aandacht voor het muziek volume zodat iedereen lekker kan “buurten” .

 

De deuren gaan om 16.00u open en het is mogelijk om in El Sombrero te eten. In de diner kun je een lekker burger menu bestellen.

Tickets à € 12,50 zijn online te koop op www.elsombrero.nl en offline in ‘T Kafé van El Sombrero.

Facts:

Event: 100% Queen “A Tribute to Queen”

Datum: Zondag 3 februari – El Sombrero Reusel

Tijd: 16.00u-22.00u

Kaarten: Voorverkoop  €12,50 (Ex Fee) // deurverkoop indien beschikbaar € 15,-