Event

100% Bruce Springsteen
21
Apr
2019

100% Bruce Springsteen

GLORY DAYS OP 1E PAASDAG IN EL SOMBRERO – REUSEL!

Zondag  21 April: 100% Bruce Springsteen! “Door Tim Akkerman Sings The Boss”

Tim Akkerman, voormalig frontman van Di-Rect is terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen. Tim Akkerman Sings The Boss. Altijd heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss. Het wordt een muzikale middag en avond waar alle hits maar ook de intiemere nummers voorbij komen. In twee sets neemt Tim je mee in zijn muzikale Springsteen reis!

Voorprogramma door de Lucky Dukes

The Lucky Dukes zijn drie hertogen die op het podium de koning zijn! Alles wat je wilt horen spelen deze mannen. Veelzijdigheid is een van de vele omschrijvingen die ze ten deel vallen. Met een akoestische gitaar, een klein drumkitje en een zanger met een gouden keel is de setting is compleet.

Wat kun je verwachten? Alles! Schreeuw of roep een liedje en ze spelen hem. Alle klassiekers die je wilt horen en alle herkenbare nummers zullen de revue passeren.

Samen  zorgen ze voor een onvergetelijke middag! The Lucky Dukes. Lucky You!

Openingstijden

De deuren gaan om 16.00u open en het voorprogramma start om 16.30u. Ook is mogelijk om in El Sombrero te eten. In de diner kun je een lekker burger menu bestellen.

Tickets

Tickets à € 12,50 (ex Fee)  zijn online te koop op www.elsombrero.nl en offline in ‘T Kafé van El Sombrero. Deurverkoop, mits beschikbaar € 15,-