News

Buitenprogramma van Reusel Kermis is bekend!

Buitenprogramma van Reusel Kermis is bekend!

El Sombrero

August 27th, 2014

0 Comments

10528345_622749277841048_5034963748050723584_oVanaf zaterdag 13 september tot en met dinsdag 16 september staat het centrum van Reusel in het teken van de kermis. Naast de spectaculaire attracties op de markt en het kerkplein wordt ook de Wilhelminalaan omgedoopt voor een vierdaags indoor en outdoor kermisfeest!

Reusel kermis is al jaren een begrip in de regio. Jong en oud weten ieder jaar weer de weg te vinden naar het kermisterrein en naar de diverse kroegen, cafés en discotheken die Reusel rijk is. De kermis in Reusel staat daarom ook wel bekend als de meest populaire kermis in de hele Kempen!

Buiten activiteiten – 2 podia met divers aanbod

Zondag:
Een buitenevenement is tijdens de kermis niet meer weg te denken. Zondag gaat het buitenprogramma om 14.00u van start met het touwtrekspektakel. De presentatie en muzikale omlijsting is in handen van dj Jerome. Deze doorgewinterde feest dj weet altijd en overal een feestje te bouwen!

Op het podium bij La Gare treedt aansluitend de band Ander Kovver op. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van een middagje met deze band. Tussen de sets door verzorgt dj Jerome de muziek.
Aan de kant van de El Sombrero en The Saloon wordt het buitenpodium vanaf 16.00 uur ingevuld door verschillende dj’s. Waar vorig jaar de nadruk lag op lokaal talent is nu gekozen voor dj’s en acts die het afgelopen jaar al in diverse clubs en op feesten en festivals hebben gestaan. Verwacht de lekkerste muziek van Ruben Sosa, Oliver San & Tom Box, Ardistic, Puinhoop Kollektiv en als knallende afsluiters: Razor & Pulse Zero!

Maandag:
De maandag begint traditioneel met een goed ontbijt op straat. Dit kermisontbijt wordt gratis beschikbaar gesteld vanaf 10.00 uur. Vanaf 11.00uur zorgt dj Wesley dat de voetjes van de vloer kunnen bij het prijsdansen.
De rest van de middag wordt het publiek vermaakt door diverse dj’s en bands, verdeeld over twee podia op de Wilhelminalaan. Op het podium bij The Saloon en El Sombrero speelt de rocking feestband W.I.P. Deze 5-koppige band heeft een eindeloos repertoire. Verwacht oude rock nummers maar ook zeker populaire nummer 1 hits!
Vanaf 18.00 uur zal het 90’s till now DJ-Team het overnemen met de beste hits uit de nineties en zero’s en de toppers van nu. Herkenbaar, feest en gas d’r op!
’s Middags geldt op het podium bij La Gare: Experience Matters en party mode on! Handjes in de lucht voor coverband NOAH! Muzikaal is deze 6-koppige band one of a kind. Geen enkele set is hetzelfde en inspelen op het publiek is aan de orde van de dag.
Deejays Stan Jansen en Dave Bullens maken het geheel compleet en draaien tussen de sets van de bands de fijnste kermiskneiters!

Binnen activiteiten – DJ sets tot live muziek

In de avonduren verplaatst het feest zich naar binnen waar het tot in de late uurtje doorgaat. Live bands, one man shows, zangers en dj’s zorgen voor een perfecte en gezellige avond.

Het gehele indoor- en outdoor evenement is iedere dag gratis toegankelijk en de consumptie prijs is twee euro.

Wij hebben er zin in……Jullie toch ook!

Tot ziens tijdens Reusel Kermis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.